UUDEN KODIN SISUSTUS: OTE AVUTTOMAN KAVERIN PÄIVÄKIRJASTA

Muutin hiljattain uuteen kaupunkiin ja uuteen asuntoon, koska hei, kapitalismi vie mukanaan.

En ajatellut sen olevan suuri juttu, kunnes muutin uuteen asuntoon mukanani vain pari rahia ja muita peruskalusteita. Nykyinen asuntoni on suurempi kuin edellinen asuntoni ja huomasin, että minulla on nyt enemmän tilaa sisustettavana. Saattaa kuulostaa mielenkiintoiselta ja hauskalta, mutta kokemuksen syvä rintaääni kertoo, etten ole siinä kovin hyvä. Tiedän, että meistä kaikki unelmoivat täydellisestä kodista juuri sellaisena, kuin itse sen haluamme, mutta sen saavuttaminen ei olekaan niin helppoa.

Esineiden yhteensopivuus ja päätöksenteko siitä, mikä ratkaisu on hyvä ja mikä vielä parempi saa minut voimaan pahoin.

Mutta koska se oli tehtävä, päätin pitää asian kanssa hieman hauskaa ja päätin tutustua sisustussuunnitteluun hieman paremmin. Päätin ostaa kaiken online sen sijaan, että kiertäisin yli 20 kauppaa ympäri löytääkseni sen, mitä tarvitsen.

Perushuonekalut säkenöiviksi

Aivan aluksi ostin hieman lisäosia jo valmiiksi omistamiini huonekaluihin. Ostin tyynyjä, pari lamppua ja hieman taidetta pöydille ja hyllyille. Ostin myös uuden päätylaidan sänkyyni, ja arvaa mitä? Uusi päätylaita voi muuttaa koko makuuhuoneesi ulkonäköä kokonaan.

Ostin myös pari uutta rahia, sillä ne ovat lempijuttuni koko maailmassa.

Tärkeitä pikkujuttuja

Päätin olla täyttämättä tilaa huonekaluilla ja seurata minimalistista tyylisuuntaa. Investoin muutamiin tärkeisiin asioihin, kuten pieneen peiliin, joka roikkuu narun varassa olohuoneessa kirjahyllyni lähellä, sekä kehystetyn pystypeilin, joka seisoo makuuhuoneeni ikkunaa vastapäätä. Ne eivät olleet kovin kalliita ja ne näyttävät hyvältä. Perusmatot huomaamattomin värein lisäsivät sisustukseni viimeiset silaukset.

Seinät

Asuntoni seinät ovat yksiväriset. Päätin olla laittamatta tapettia, vaan ostin muutaman erikokoisen mustavalkoisen kehystetyn kuvan, jotka sopivat yhteen minimalistisen tyylini kanssa ja ripustin ne seinälle yhdessä pienten erikoisuuksien kanssa, kuten esimerkiksi hyllyn, jossa on taiteellisia tyynyjä ja joitakin kasveja. Tila näyttää koristellulta, mutta silti avaralta.

Tällä tavalla sisustin koko asuntoni ilman sen suurempaa vaivaa. Kun ostin peilit, matot ja rahit online, säästin runsaasti aikaa, vaivaa ja rahaa. Kuvalliset blogit ja Googlen kuvahaut ovat syitä siihen, miten minunkaltaiseni täysin sisustuksesta ymmärtämätön ihminen voi selviytyä tästä mahdottomalta tuntuvasta tehtävästä. Jos sinussa on luovuutta yhtä vähän kuin minussa sisustuksen suhteen, nettiostokset voivat antaa sinulle uusia ideoita uusista sisustusartikkeleista ja apua siihen, miten voit käyttää jo olemassa olevia esineitäsi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *