GA GROEN, KIES NATUURLIJKE VEZEL VLOERKLEDEN

De bouw van het huis en de binnenlandse decoratie industrie tonen een stijgende neiging naar het opteren voor een natuurlijk en milieuvriendelijk artikel in hun huizen: van deuren aan bliksem aan dekens. Ja, het is niet nodig dat je de muren van uw huis of de vloer verslechteren met de chemicaliën geïnduceerde materialen en bijdragen aan de reeds verslechterende omgeving. Vloerbekleding in natuurlijke vezels geeft uw ruimte een instant gevoel van warmte en textuur. Je zou niet bewust zijn van het feit dat het kiezen van eco-vriendelijke materialen is niet alleen gunstig voor de aarde, maar het verhoogt ook de wederverkoop waarde van uw huis.

Na zijn de standaard natuurlijke vezels dekens, populair in de deken industrie:

  • SISAL:

Als u eerder uw deken uw laid-back stijl op een natuurlijke manier dan verfijning weerspiegelen, u een sisal deken in uw het leven gebied plaatsen. Niet alleen is deze veelzijdige vezel die voor het vervaardigen van deken wordt gebruikt maar zij hebben hun toepassing in muurbekledingen, kabel, streng, het matten, hoeden, en borstels gevonden. Het is duurzaam, natuurlijk geluid-absorberend, antistatisch en niet val stof, veerkrachtig en bestand tegen morsen en vervuiling. Daarom, het zorgt voor een uitstekende Stair mat of hal tapijt.

  • JUTE:

Gemaakt van gedroogde plantenvezels en gekenmerkt door hun oorspronkelijke Tan schaduw, jute vloerkleed geven uit natuurlijke uitstraling en schoonheid die direct verheerlijkt het gebied waarin ze zijn geplaatst in. Vergeleken bij andere natuurlijke vezels dekens, zijn de jute vloerkleden dikker en vaak gemengd met Chenille om zijn zachtheid te verbeteren. Jute vloerkleed is uitzonderlijk duurzaam en zacht en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen: rond, vierkant, enz. Ze vereisen niet te veel onderhoud, omdat ze er schoon uitzien, waardoor ze een voorkeurskeuze voor woningen met huisdieren en kinderen. Ze tonen geen veroudering en zijn relatief betaalbaar.

  • SEAGRASS:

Deze dekens worden gemaakt van een verscheidenheid van grassen die in de zee worden gevonden. SAE Grass is opvallend sterk gezien de bron en kan gemakkelijk worden geverfd. Zeegras wordt geoogst en in de zon gedroogd, het riet wordt vervolgens gesponnen in een duurzaam garen, dat vervolgens wordt geweven in een tapijt. Ze geven af gladde glans en hebben een natuurlijke Wax coating die niet toestaan dat stof of puin te houden aan het. De zeegras dekens zijn duurzaam en kunnen in een gebied met zwaar voetverkeer als als agent voor de gang worden gebruikt.

  • COIR:

Kokos is gemaakt van een kokosnoot kaf. In vergelijking met andere natuurlijke vezels, kokos is uitzonderlijk duurzaam en heeft de voorkeur boven andere vezels voor het plaatsen in de hoge-voet-verkeer gebied. Het is een natuurlijk waterbestendig en insecten afstotend.  Het is relatief betaalbaar en vergt weinig onderhoud. Maar omdat het moeilijk is om de bron kokos, ze zijn alleen beschikbaar in beperkte stijlen en kleuren.

  • ABACA:

Als u uw huis een ruige uitstraling wilt geven, raden wij u aan te kiezen voor de Almeida rug. Almere is afkomstig van de oneetbare delen van de bananenplant geteeld in de Filippijnen. Almere is een veelzijdige natuurlijke vezel die wordt gebruikt voor papier op dakbedekking op platen. De flat-Weave techniek is opgenomen om te fabriceren Alpin karpetten. Deze dekens staan bekend als zeer duurzaam en uitzonderlijk sterk.

De natuurlijke vezels dekens kunnen het gebied een prettige en serene aanraking geven. U van een grote verscheidenheid van natuurlijke vezels dekens van sisal, jute, hennep, enz. in verscheidene vormen kiezen zij het een rechthoek, vierkant of jute ronde vloerkleed, op diverse online platforms. Maar men moet zorgvuldig zijn terwijl het kopen van hen: het meten op de authenticiteit, het leven en meer dergelijke aspecten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *