DE BÄSTA SÄTTEN ATT ANVÄNDA FÅRSKINN I DITT HEM

Fårskinn är på väg tillbaka i trenden och varför skulle de inte det? De är mjuka, extremt bekväma och ger en aning lyx och elegans till ditt hem. Oavsett om det gäller en fårskinnskudde, mattor eller något annat.

Fårskinn används i många olika saker som Ugg-stövlar, insidan på jackor, mössor och handskar för att göra dem varmare. När det gäller hemdekor däremot, kan det vara lite svårare att använda fårskinnet på rätt plats och i rätt mängd.

Här kommer en guide för att hjälpa dig att använda fårskinn i din dekor på rätt sätt:

  1. Mattor

Den vanligaste användningen av fårskinn i hemdekoren är som mattor. De är väldigt bekväma och känns sköna mot fötterna, vilket också gör golvet lite mer bekvämt. Fårskinnsmattor passar bra till vardagsrummet, sovrummet eller kontoret. De är inte lika bra för uteplatsen eller köket. Du kan också alltid ha en i hallen.

  1. Filtar

Fårskinnsfiltar på soffan är definitionen av elegans och ett rikt liv. De är vackra som filtar och skapar direkt en aura av mysighet vart du än lägger dem. De är inte så svåra att ta hand om heller. Man kan dammsuga dem och tvätta för hand eller i maskin. Försök dock att undvika att använda starka kemikalier eller varmt vatten när du tvättar dem.

  1. Kuddar

Vem gillar inte en fårskinnskudde? De är gosiga, mjuka och väldigt kramvänliga. De är helt enkelt kuddar när de är som bäst. Du kan lägga några bland några läderkuddar för den ultimata, eleganta looken. Det går även bra att använda endast fårskinnskuddar på soffan, men då är det en bra idé att hålla den övriga dekoren minimal. Lägg till några genomskinliga konstverk eller tribal-porträtt för att skapa den ultimata looken för ditt vardagsrum.

  1. Täcken

Det är uppenbart att eftersom fårskinn är bekväma och mysiga, blir de även perfekta som täcken. Fårskinn är också väldigt varm, så du kan använda de i din egen säng eller i barnens. Den sköna mjuka känslan de ger kommer säkerligen hålla kvar dig i sängen lite till, och göra det lite svårare för dig att ta dig upp på morgonen.

  1. Lyxiga detaljer

Fårskinn är ett utmärkt val som en extra detalj på dina möbler, som på extra sittplatser, amningsstolar eller på kontoret. Om du har ett särskilt område där du sminkar dig skulle ett fårskinn på stolen eller på golvet göra platsen mer fyllig och perfekt för Instagram. Du kan också lägga till ett fårskinn på ditt skrivbord för att göra det mer bekvämt att skriva.

Utöver lyx och skönhet skapar fårskinn en varm och mysig miljö som är mycket välkomnande, stilren och minimal. Gå online för att hitta den perfekta storleken och formen för dina fårskinnsmattor eller örngott  eller något annat du vill ha, och upplev den ultimata bekvämligheten och värmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *